Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

UE// Lucrările la Liceul Teoretic „Pan. Halippa” sunt în toi

Lucrările de reconstrucție a acoperișului și de termoizolare a fațadei blocului principal al Liceului Teoretic „Pan. Halippa” din mun. Edineț sunt în plină desfășurare. Acțiunea are loc în cadrul proiectului „Participarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în procesul de eficientizare energetică a L.T. „Pan. Halippa”.

Elevii și profesorii sunt încântați de schimbările care se produc în fiecare zi în instituție!

„La moment studiem la distanță, dar trecând pe lângă liceu, observ că lucrul este în toi. Mă bucur foarte mult că se face o schimbare în școala noastră, una eficientă și importantă pentru fiecare dintre noi!” – Ioana, elevă.

„Suntem la prima etapă de monitorizare a lucrărilor, dar este vizibil un început frumos, cu materiale calitative, o echipă calificată de constructori. Acest proiect este o oportunitate de a crea condiții moderne din perspectivea eficientizării energetice a blocului central.” – Larisa Evstrati, membru al Grupului de Inițiativă Părinți și Profesori (GIPP) al Licelui Teoretic „Pan. Halippa”.

AO „DEMOS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Participarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în procesul de eficientizare energetică a Liceului Teoretic „Pan. Halippa”, orientată spre îmbunătățirea calității serviciilor educaționale” în mun. Edineț, în perioada august 2020 – august 2021, în colaborare cu L.T. „Pan. Halippa” și Consiliul Raional Edineț.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ).

Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

30/03/2021 - Posted by | Ştiri | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: