Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Donează!

Serviciile sociale prestate de echipa noastră sunt susținute, în cea mai mare parte, din fonduri externe, prin proiecte sociale.

Însă oricine poate oferi o donație, fie prin mecanismul de desemnare procentuală din impozitul persoanei fizice (numit și mecanismul 2%), fie prin donație filantropică oferită de o persoană fizică sau juridică.

Puteți contribui chiar azi la îmbunătățirea vieții unui copil sau tânăr social-vulnerabil din Republica Moldova!

Vom fi recunoscători pentru orice donație, în bani sau natură, pentru a susține serviciile sociale prestate de echipa noastră.

Puteți deveni sponsor personal al unui copil sau tânăr, pentru ca acesta să urmeze traseul școlar sau profesional și să devină mai abilitat, mai maturizat și economic independent.

Pentru a oferi oportunități mai bune de incluziune educațională și socială, intenționăm să deschidem două servicii noi adresate

1) copiilor și tinerilor cu dizabilități,

2) copiilor în situație de risc.

Pentru ambele servicii avem nevoie de bunuri imobiliare. Suntem în căutare de fonduri pentru procurarea unui spațiu adecvat sau a persoanelor generoase care binevoiesc să doneze o casă.

Dacă ajutorarea aproapelui este pentru Dumneavoastră, ca și pentru noi, un credo, ne putem uni eforturile pentru a realiza împreună lucruri care ne inspiră și dau sens vieții noastre.

 

Persoana de contact: Liliana Samcov, director executiv, e-mail: liliana.demos@gmail.com

 

Rechizite bancare pentru donații:

Cont bancar în Euro (EURO)

Cont bancar în USD (USD)

Cont bancar în MDL (MDL)