Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Împreună facem lucruri minunate pentru tineretul nostru!

img-52803449a4abcca5eab38213d511c3ae-vChiar și în condiții pandemice, specialiștii de la „DEMOS”, au continuat să asiste beneficiarii cu entuziasm și maximă dedicație. Tinerii au primit asistență individualizată în dependență de necesitățile fiecăruia.

Traseul tânărului asistat de echipa multidisciplinară începe cu evaluarea necesităților, urmată de informarea despre serviciile comunitare, dezvoltarea abilităților sociale, precum și intervenții specializate orientate spre depășirea dificultăților de ordin juridic, psihologic, social.

În cadrul Serviciului Integrare Socio-Profesională, beneficiarii au fost asistați individual, în grup și prin intermediul training-urilor tematice. Prin toate aceste intervenții, specialiștii echipei AO „DEMOS”, au ajutat tinerii să redobândească încredere în sine și în alți oameni, să tindă spre o schimbare pe care și-au dorit-o și au reușit să o facă în anul 2020.

Deși calea de la vulnerabilitate, impas și indecizie spre o viață mai bună e lungă și anevoioasă, fiecare beneficiar „a luat atât cât a putut duce”, după zicala populară. Iar noi, specialiștii, la rândul nostru, am fost alături de cei peste 50 tineri beneficiari, pentru a-i asista, pas cu pas, în parcurgerea acestui traseu.

„Emoțiile care mă copleșesc îmi trezesc o sinceră dorință de a vă mulțumi! Pentru  credință, pentru ajutor și asistență, pentru  sprijin și omenie. Vă mulțumesc pentru susținere și amabilitate, răbdare și participare. Dumnezeu să vă binecuvânteze! Faceți un lucru minunat pentru tineretul nostru! Vă doresc multă sănătate!!!” (Tatiana, Edineț, 29 ani)

Această prezentare necesită JavaScript.

Proiectul „Integrarea socio-profesională a tinerilor proveniți din sistemul de protecție și a tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei” a fost implementat de AO „DEMOS” în perioada februarie 2020 – ianuarie 2021, cu sprijinul financiar al unui donator european privat.

19/01/2021 - Posted by | Ştiri | , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: