Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Colaborare pentru integrarea socială și profesională a tinerilor din regiunea de nord a Moldovei

20200619_112821În perioada martie-decembrie 2020, echipa multidisciplinară „DEMOS” din mun. Edineț a oferit  asistență specializată la 52 tineri din nordul Moldovei, în cadrul programului „Servicii de integrare socială și profesională a tinerilor ieșiți din sistemul de protecție și a tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei”. Rezultate impunătoare, precum și servicii de calitate au fost posibile de realizat datorită profesionalismului, responsabilității, dedicației echipei de lucru, cât și a partenerilor din 10 raioane și  municipiul Bălți. Împreună, am reușit să identificăm tineri în corespundere cu cerințele de admitere în servicii, să oferim asistență potrivit necesităților individuale ale beneficiarilor, să integrăm 52 tineri cu vârsta de 16 – 35 ani, în plan social și profesional, în condiții anevoioase, agravate de situația pandemică din țară.

Pe această cale, Asociația Obștească „DEMOS” aduce sincere mulțumiri partenerilor din APL de nivelul I, II, Direcțiilor Asistență Socială și Protecția Familiei, Direcțiilor Ocupare a Forței de Muncă, Birourilor de Probațiune, Centrelor de Sănătate pentru Tineri, Direcțiilor Educație, instituțiilor școlare, OSC-uri pentru colaborare și implicare la maxim, în realizarea obiectivului comun: susținerea tinerilor în procesul de integrare pe piața muncii și în societate.

Dragi PARTENERI, împreună suntem o forță, care contribuie la schimbarea și dezvoltarea comunității, prin faptul că ne pasă și punem un accent puternic pe tineri, oferindu-le oportunități de integrare socială și profesională ACASĂ, în Republica Moldova.

Ne dorim și în Noul An 2021, să avem o colaborare eficace și eficientă, pentru binele tinerilor defavorizați.

Această prezentare necesită JavaScript.

 

Proiectul „Servicii de integrare socială și profesională a tinerilor ieșiți din sistemul de protecție și a tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei” este implementat cu sprijinul unui donator privat european, în perioada martie 2020-februarie 2021.

28/12/2020 - Posted by | Ştiri | ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: