Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

UE-GIZ// Ziua a 5-a: simularea traning-urilor „de la egal la egal”

20201029_101920 - CopieÎn ultima zi a Școlii Interactive, voluntarii s-au simțit adevărați traineri. Ei  au pus în aplicare competențele și au exersat abilitățile formate pe parcursul activității de 5 zile cu genericul „Decizii de azi – schimbarea de mâine”.

Aceste abilități, voluntarii le vor aplica în activitățile cu semenii săi în care vor participa cca. 400 elevi ai LT „Pan. Halippa” mun. Edineț.  

Trainerii-voluntari vor promova educația pentru eficiența energetică, rolul participării în procesul de luare a deciziilor, voluntariatul ca oportunitate de dezvoltare personală și profesională.

AO „DEMOS” este beneficiara Programului de granturi locale al Uniunii Europene și implementează proiectul „Participarea cetățenilor din Regiunea de Dezvoltare Nord în procesul de eficientizare energetică a Liceului Teoretic „Pan. Halippa”, orientată spre îmbunătățirea calității serviciilor educaționale” în mun. Edineț, în perioada august 2020 – august 2021, în colaborare cu L.T. „Pan. Halippa” și Consiliul Raional Edineț.

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ). Partenerii proiectului pentru regiunea Nord sunt AO Pro Cooperare Regională și AO CASMED.

30/10/2020 - Posted by | Ştiri | , , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: