Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

O RELAȚIE BUNĂ ÎNTOTDEAUNA DĂ ROD BUN!

1.jpgAsociația „DEMOS” pune valoare pe relațiile de colaborare cu diverși actori comunitari. Dedicația și responsabilitatea față de muncă, respectul reciproc și cauzele comune  consolidează aceste relații și generează impact pozitiv de lungă durată.

O astfel de colaborare echipa noastră o are de mai mulți ani cu Direcția de Ocupare a Forței de Muncă Ocnița (DOFM). Aceasta se datorează, în mare parte,  atitudinii conducătorului instituției, doamnei Rodica Lazări.

De la semnarea acordului de colaborare pentru atingerea unor obiective comune până la rezultate viabile e o cale lungă, anevoioasă, dar plină de efort și dorință de a ajuta oamenii.

Recent, cu suportul DOFM Ocnița, doi tineri au devenit beneficiari ai serviciilor sociale specializate oferite de echipa „DEMOS”. Cu sprijinul specialiștilor, tinerii vor fi ghidați în carieră, integrați în câmpul muncii și în comunitate.

Cum se va schimba viața acestora, depinde în mare măsură de ei, însă noi ca specialiști, cu eforturi comune, vom facilita această schimbare și îi vom ghida spre o carieră de succes.

DOFM Ocnița, Vă mulțumim pentru colaborare!

2

Proiectul „Servicii de Integrare Socială și Profesională a tinerilor ieșiți din sistemul de protecție și a tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei” este implementat de Asociația Obștească „DEMOS” din sursele unui donator european privat.

 

08/07/2020 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: