Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Campania „Promo Dual VET” a luat start

20200218_150950.jpg16 OSC din regiunea de nord s-au familiarizat cu specificul Învățământului Dual și măsurile de promovare efectuate la nivel național.

Atelierul realizat de AO „DEMOS”, la 18 februarie, a întrunit ONG-ști din 10 raioane și mun. Bălți. Participanții și-au îmbunătățit cunoștințele despre sistemul de Învățământ Dual în Republica Moldova. Totodată, au avut posibilitatea de a-și împărtăși impresiile acumulate în vizite peste hotare, despre funcționarea Învățământului Dual în țările UE și în SUA. Participanții au discutat despre necesități și avantaje ale implementării Învățământului Dual atât pentru economia țării, cât și pentru elevi, părinți, tineri neincluși în sistemul de educație sau pe piața muncii. Au fost abordate și soluții de eficientizare a acestui proces.

Cu această activitate AO „DEMOS” a lansat Campania „Promo Dual VET”, care va fi desfășurată până la finele anului 2020, în peste 160 instituții de învățământ preuniversitar din Regiunea de Dezvoltare Nord.

 

Această activitate este realizată în cadrul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (Deutsche Gesellschaft fuer Internationale Zusammenarbeit – GIZ) în cadrul cooperării germane și co-finanțat de Agenția de Cooperare și Dezvoltare a Elveției (SDC).

Logo_NOU_GIZ.png

19/02/2020 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: