Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

O expoziție interactivă a tinerilor beneficiari ai „DEMOS”-ului

44La 13 februarie 2020, echipa Asociației Obștești „DEMOS” a făcut o totalizare a rezultatelor obținute în cadrul proiectului „Servicii de integrare socială și profesională a tinerilor ieșiți din sistemul de protecție și a tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei”.

Activitatea a fost deosebită prin expoziția interactivă a tinerilor beneficiari ai proiectului: antreprenori, angajați, elevi ai ȘP Cupcini. În expoziție, beneficiarii au demonstrat procesul de realizare a serviciilor de frumusețe, arta culinară, dar și piese vestimentare inedite, creații de artă plastică.

Din 26 tineri integrați pe piața muncii, 12 sunt antreprenori individuali care prestează servicii populației. Acești tineri au beneficiat de asistență în elaborarea unui plan de afaceri, de bunurilor materiale necesare lansării activității economice, de asistență în lansarea și dezvoltarea afacerii.

„O ușă mi s-a deschis spre lumină, când m-ați acceptat în proiect! Astăzi sunt fericită că mă pot dedica integral creației elementelor vestimentare ale portului popular.” (Stela Drăguțan, croitor-cusătoreasă, mun. Bălți)

„După postările în rețele de socializare, cu imagini din expoziția interactivă, am primit comenzi de la 2 clienți, pentru confecționarea a 4 piese vestimentare!” (Olga Anton, croitor-cusătoreasă, mun. Bălți)

„Încă un domeniul al artei am reușit să-l cuprind, astfel ca să merg mai departe, în cunoașterea și realizarea potențialului meu.” (Iacob Moșneguțu, meșter-păpușar)

„Astăzi mi-am realizat visul meu din copilărie! Însă de aici începe o altă filă, care îmi zice că mai am vise pentru care trebuie să muncesc și să obțin! (Daniela Biciușca, Make-up artist, r-l Edineț)

„De mare sprijin le-a fost tinerilor și ajutorul material oferit în valoare de peste o jumătate de milion de lei.” (Diana Ikim, coordonator al serviciului)

„Satisfacția beneficiarilor noștri este cel mai elocvent indicator al succesului. Ea ne aduce bucurie și încredere că munca pe care o depunem este pentru binele oamenilor și al societății.” (Viorica Orac, psiholog)

Serviciile sociale „Locuința socială asistată” și „Serviciul integrare socio-profesională” adresate tinerilor care părăsesc sistemul de protecție și tinerilor social-vulnerabili din nordul Moldovei continuă să fie prestate de către echipa „DEMOS”, din sursele unui donator european.

Pentru mai multe informații, apelați 0246 24018; 069681100.

14/02/2020 - Posted by | Ştiri | , , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: