Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Niciodată nu e târziu să-ți realizezi visele

2 Olga”Niciodată nu e târziu să-ți realizezi visele. Iar când acestea devin realitate, te simți satisfăcută și împlinită!”, cu acest mesaj vine Olga către toate tinerele femei din nordul Moldovei.

O fire sociabilă și pozitivă, Olga  la ai săi 31 ani nu a încetat niciodată să viseze să devină croitor. Tânăra a depus efort și muncă ca să-și transforme visul în realitate. Datorită Programului ”SVIS-Nord”, Olga a beneficiat de asistență psihosocială, juridică și  educațională, ghidare în carieră și formare profesională. Asistența și sprijinul echipei „DEMOS” au ajutat-o să depășească unele probleme cu care se confrunta și să devină mai independentă și mai puternică. Astăzi, Olga este un specialist realizat, o angajată sârguincioasă și responsabilă care, zi de zi, creează și îndeplinește munca ce îi aduce plăcere, beneficii sociale și un salariu garantat.

Serviciul Integrare Socio-Profesională (SVIS) reprezintă un complex de servicii și activități care vine să sprijine tinerii  defavorizați cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 ani în procesul de tranziție la viața independentă. Serviciul pune un accent puternic pe dezvoltarea abilităților sociale și de autonomie, orientare profesională și integrare socială. SVIS este prestat de Asociația Obștească „DEMOS” începând cu anul 2010, din fonduri externe.

 

03/02/2020 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: