Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Beneficiarii de ieri educă beneficiarii de azi

1.2.Beneficiarii de ieri educă beneficiarii de azi – astfel se amplifică efectul continuității generațiilor  în asociația „DEMOS”.

În ziua când pregăteam materialul pentru articolul anterior, postat pe pagina noastră web și pe Facebook, am constatat acest lucru impresionant. O fostă beneficiară a proiectului „Abilitarea socio-economică a tinerilor din nordul Moldovei” și anume Livia Poiată, actualmente maistru în Școala Profesională din or. Cupcini, îndruma în atelierul pentru cofetari tinerele beneficiare care astăzi se bucură de asistența proiectului sprijinit de același donator european. Este un efect de lungă durată care asigură continuitatea intervențiilor noastre.  Livia Poiată a beneficiat de ghidare în carieră în anul 2014, urmând cursuri de bucătar-cofetar, iar în rezultat s-a angajat în cadrul Școlii Profesionale din or. Cupcini, devenind un specialist bun și respectat. Livia astăzi are discipoli pe care îi învață și îi îndrumă pentru ca aceștia mâine să devină profesioniști și mentori pentru alți învățăcei.  Ce poate fi mai frumos și mai impresionant!

Plini de satisfacție, ne-am întors la birou și le-am împărtășit colegilor această istorie. Un rezultat apreciabil și pentru donatorul nostru care sprijină aceste transformări umane în țara noastră.

1.1.-1.jpg

09/12/2019 - Posted by | Ştiri | , , , , ,

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: