Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Faceți cunoștință: Sergiu, beneficiar al echipei SVIS Edineț și Ocnița care astăzi are o viață mai bună, în comunitatea sa

 

Secvența video prezintă istoria de succes a unuia dintre beneficiarii proiectului “Inițiative comune ale organizațiilor societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în vederea integrării socio-profesionale a tinerilor defavorizați din Republica Moldova” (SVIS Moldova).

Proiectul a fost implementat de Asociația Obștească ”Demos” în parteneriat cu asociațiile „Amici dei Bambini Moldova” și “Serdte” (Bender), având drept scop consolidarea capacităților rețelei informale de prestatori ai Serviciului Integrare Socio-Profesională pentru a oferi tinerilor defavorizați servicii de calitate.

Serviciul Integrare Socio-Profesională reprezintă un complex de servicii și activități care vine să sprijine tinerii dezavantajați cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 ani din Republica Moldova în procesul de tranziție la viața independentă. Serviciul pune un accent puternic pe dezvoltarea abilităților sociale și de autonomie, ghidare în carieră și integrare socială. Pe parcursul a 28 luni, partenerii proiectului (3 din dreapta și 3 din stânga Nistrului) au contribuit la integrarea socio-profesională a 291 tineri dezavantajați care și-au găsit un rost în viață, acasă, si joacă un rol activ în propriile comunități.

Proiectul cu o durată de 28 luni (octombrie 2016 – februarie 2019) a fost implementat în 11 raioane și 2 municipii din dreapta și stânga Nistrului.

Proiectul a fost finanțat de Uniunea Europeană în cadrul programului „Consolidarea Măsurilor de Încredere (CBM-IV)”, co-finanțat de Caritas Viena, Municipalitatea Viena și un donator privat din Europa.

29/01/2019 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: