Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Vara aceasta, 80 de tineri defavorizați de pe ambele maluri ale Nistrului se vor socializa și își vor consolida capacitățile de comunicare și relaționare

6Începând cu 28 mai 2018, 80 tineri defavorizați de pe ambele maluri ale Nistrului vor participa la 4 ture ale taberei de vară cu genericul ”Dezvoltarea abilităților și competențelor sociale” organizate în cadrul proiectului „Inițiative comune ale organizațiilor societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în vederea integrării socio-profesionale a tinerilor defavorizați din Republica Moldova” (SVIS Moldova).

Scopul taberei desfășurate la Vadul-lui-Vodă este de a asigura incluziunea socială a tinerilor defavorizați de pe ambele maluri ale Nistrului prin dezvoltare personală, comunicare și socializare, oferind șanse egale tuturor participanților și asigurând echilibrul de gen.

Fiecare tură de tabără va avea o durată de 5 zile și va găzdui câte un grup de 20 beneficiari ai Serviciului Integrare Socio-Profesională (SVIS Moldova) din 11 raioane (Edineț, Ocnița, Orhei, Rezina, Căușeni, Ștefan-Vodă, Slobozia, Dubăsari, Grigoriopol, Râbnița, Camenca) și orașele Tiraspol, Bender – susține Victor Moroz, coordonator național al proiectului „SVIS Moldova” („Demos”).

Stela Vasluian, director filială Amici dei Bambini, Moldova a declarat că ”…pentru buna desfășurare a taberelor au fost selectați 2 formatori care vor utiliza metode accesibile și interactive astfel încât tinerii să reușească să-și dezvolte și să-și consolideze abilități de prezentare, comunicare, socializare și relații interpersonale. Accentul va fi pus pe comunicarea eficientă,  valoarea pozitivă a conflictului și căi amiabile de soluționare”.

Această prezentare necesită JavaScript.

Proiectul „Inițiative comune ale organizațiilor societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în vederea integrării socio-profesionale a tinerilor defavorizați din Republica Moldova” (SVIS Moldova) este implementat de A.O. „DEMOS” în parteneriat cu Asociațiile Obștești „Amici dei Bambini” și „Serdțe”, în cadrul programului „Sporirea Măsurilor de Încredere” (CBM IV), finanţat de Uniunea Europeană, co-finanțat de către Caritas Viena, Municipalitatea Viena și un donator privat din Europa.

Antet_proiect_ru

30/05/2018 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: