Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Achizitie: închiriere autovehicul

Asociația „Demos” anunță organizarea procedurii de atribuire a contractului de servicii locațiune autovehicul, în cadrul Proiectului Inițiative comune ale organizațiilor societății civile de pe ambele maluri ale Nistrului în vederea integrării socio – profesionale  a tinerilor defavorizați din Republica Moldova” (SVIS Moldova).

  1. Obiectul contractului: Obiectul achiziţiei constă în închirierea unui autoturism care va fi folosit în cadrul deplasărilor consultanților în comunitățile vizate de proiect din următoarele localități: Orhei, Căușeni, Rîbnița, Bender, Grigoriopol.Perioada de închiriere: de la 1 martie 2017 până la 28 februarie 2018.
  2. Procedura aplicată pentru atribuirea contractului de locațiune: Procedura aplicată este cea de semnare a unui contract civil cu persoană fizică, posesor sau deținător al drepturilor pe un autovehicul.
  3. Sursa de finanţare a contractului de servicii care urmează să fie atribuit: Proiect finanţat de Uniunea Europeană, co-finanțat de Caritas Viena și Municipalitatea Viena.
  4. Kilometraj planificat pentru parcurs în 12 luni: 26568 km.
  5. Oferta depusă de ofertant: Oferta va conţine obligatoriu următoarele documente: Documente de calificare, prezentarea tehnică şi oferta de preț.
  6. Limba de redactare a ofertei: română
  7. Preţul ofertei: va fi exprimat în Lei Moldovenești și echivalentul în euro.
  8. Criteriul care va fi utilizat pentru stabilirea ofertei castigatoare: oferta cea mai rezonabilă din punct de vedere economic și tehnic.
  9. Adresa la care se depune oferta: Asociația Obștească „Demos”, str. Alexandru cel Bun, 18 ”B”, or. Edineț, Republica Moldova.
  10. Data limită de prezentare a ofertei: 28 februarie 2017, ora 14,00.Documentaţia pentru ofertanti poate fi obținută în mod gratuitde la adresa indicată mai sus.

Pentru informaţii suplimentare ne puteţi contacta prin telefon la nr. 0246 24018 sau la adresa de email: ngo.demos@gmail.com,  persoană de contact Oxana Baimastriuc.

14/02/2017 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: