Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

40 elevi din raionul Edineț în ospeție la Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți

IMG_0038La 21 aprilie, un grup de absolvenți ai ciclului gimnazial indeciși în alegerea instituției de învățămînt pentru continuarea studiilor, însoțiți de către psihologi școlari și diriginți, au vizitat Colegiul de Industrie Ușoară din Bălți.

Ziua Ușilor Deschise a oferit elevilor oportunitatea de a face cunoscută atît oferta educațională a colegiului, cît și cu experiența în formare profesională a specialiștilor din industria ușoară și deservirea publică.

Tinerii care studiază la colegiu împreună cu cadrele didactice au pregătit expoziții  vestimentare, ateliere practice cu demonstrarea abilităților formate, precum și un spectacol captivant. Culminația evenmentului – demonstrația colecțiilor vestimentare ale elevilor – a surprins participanții prin creativitate, stil și eleganță.  Elevii noștri au remarcat buna organizare a evenimentului și ospitalitatea gazdelor, iar o parte dintre ei s-au informat cu privire la condițiile de admitere, sperînd să se întoarcă în curînd, deja cu statut de abiturient.

Această prezentare necesită JavaScript.

Această vizită a fost organizată în cadrul proiectului „Orientarea vocațională a elevilor din nordul Moldovei”, implementat de Asociația Obștească ”Demos” în parteneriat cu Direcția Educație a Consiliului Raional Edineț din sursele Caritas Viena.

 

22/04/2016 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: