Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Fondul pentru TINEri Edineţ lansează Concursul de Granturi Mici!

Eşti tînăr şi dornic de a realiza o schimbare în comunitate? Ideea ta acum poate deveni realitate!

Participă la CONCURSUL DE GRANTURI MICI în cadrul Programului pentru Susţinerea Iniţiativelor Tinerilor!!!În perioada 16 august – 15 septembrie, Fondul Pentru Tineri Edineţ desfăşoară un concurs deschis de granturi mici.

Scopul programului este de a stimula abilitarea tinerilor din localităţile raionului Edineţ în soluţionarea problemelor semenilor săi, precum şi participarea lor în viata comunităţii.

Prin intermediul acestui program, Fondul Pentru Tineri Edineţ susţine grupuri de iniţiativă ale tinerilor cu vîrsta între 14 şi 26 ani care vor realiza cu şi pentru tinerii din comunităţi activităţi de scurtă durată cu un vădit impact social.

Ghidul aplicantului, Formularul de aplicare şi Forma Bugetului  anexe pot fi obţinute din următoarele surse:

1. http://fondulpentrutineri.wordpress.com ,

2.  Ridicat la oficiul AO “Demos”: str. Alexandru cel Bun, 18 “B”, or. Edineţ, Centrul de Reintegrare Socială a Tinerilor “Alternativa” (amplasat pe teritoriul Stadionului orăşenesc Edineţ), telefon: 24018,

3.  Solicitat de la direcţiile instituţiilor de învăţămînt din raionul Edineţ: gimnazii, şcoli, licee, şcoli profesionale, precum şi de la Direcţia Generală Raională Învăţămînt Tineret şi Sport.

E timpul să devii lider !

Fondul pentru Tineri Edineţ este un program administrat de catre un grup de tineri din raionul Edineţ şi urmareşte constituirea, promovarea şi administrarea transparentă a unui fond special, destinat finanţării proiectelor elaborate şi implementate de către tinerii cu vîrsta între 14-26 ani din raionul Edineţ.

18/08/2010 - Posted by | Ştiri

Un comentariu »

  1. […] Fondul pentru TINEri Edineţ lansează Concursul de Granturi Mici! Wed Aug 18, 2010 19:27 pm Eşti tînăr şi dornic de a realiza o schimbare în comunitate? Ideea ta acum poate deveni realitate! Participă la CONCURSUL DE GRANTURI MICI în cadrul Programului pentru Susţinerea Iniţiativelor Tinerilor!!!În perioada 16 august – 15 septembrie, Fondul Pentru Tineri Edineţ desfăşoară un concurs deschis de granturi mici. Scopul programului este de a stimula abilitarea tinerilor din localităţile […] […]

    Apreciază

    Pingback de Fondul pentru TINEri Edineţ lansează Concursul de Granturi Mici! - Ziarul toateBlogurile.ro | 18/08/2010 | Răspunde


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: