Asociaţia Obştească "DEMOS"

Ajutorarea aproapelui inspiră!

Femeile din Edineţ vor benefica de un nou serviciu

  1. demos2La 11 decembrie 2008, în oraşul Edineţ a fost inaugurat un Fitness-studio. Acest serviciu comunitar adresat femeilor este realizat de Asociaţia Obştească „Demos” şi vizează următoarele scopuri:

  1. Crearea unui loc de muncă pentru o tânără vulnerabilă, beneficiară a Centrului de Reintegrare Socială a Tinerilor „Alternativa” (CRST „Alternativa”),
  2. Obţinerea veniturilor capabile să asigure acoperirea parţială a unor cheltuieli ale CRST „Alternativa” /administrative, telecomunicaţii, întreţinere mijloace fixe ş.a.

Noi, membrii echipei Asociaţiei Obşteşti „Demos”, am hotărât să lansăm un serviciu nou în comunitate, pentru ca, utilizând într-un mod inteligent resursele materiale şi intelectuale, să reuşim să ajungem la succesul dorit: un serviciu bine retribuit pe piaţă, atît ca oportunitate de întremare a sănătăţii şi de petrecere a timpului liber gratis, pentru adolescente, contra plată – pentru femeile din comunitate, cît şi ca sursă de venit, capabilă să asigure acoperirea unor goluri în bugetul Centrului de Reintegrare Socială a Tinerilor „Alternativa”, spune directorul executiv al A.O. „Demos”, Liliana Samcov.

Această activitate de antreprenoriat social este compatibilă cu scopurile şi obiectivele statutare ale Asociaţiei. Le oferim femeilor posibilitatea de a beneficia de un sistem complex de îmbunătăţire a sănătăţii într-o atmosferă caldă şi prietenoasă.

Ne propunem să realizăm eficient atît scopul social al acestui serviciu, cît şi cel financiar, planificând un serviciu prosper, cu clienţi permanenţi, care vor manifesta un înalt grad de satisfacţie.

La realizarea serviciului dat a contribuit Direcţia Raională Învăţămînt, Tineret şi Sport Edineţ, alocând o unitate salarială de antrenor pentru grupurile de liceeni.

Planul de afacere „Fitness-studio” este finanţat de proiectele Programului Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare în Moldova „Dezvoltarea durabilităţii financiare a organizaţiilor societăţii civile în Republica Moldova” şi „Oportunităţi mai bune pentru tineri şi femei”, cu suportul financiar al Guvernului Român şi al Guvernului Statelor Unite ale Americii prin Agenţia SUA pentru Dezvoltare Internaţională (USAID).

06/02/2009 - Posted by | Ştiri

Niciun comentariu până acum.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: